A+
a-
Darbinieku mācības "IT rīki projektu pārvaldībai un publicitātei" Tenerifē

Aktuāli

19.06.2023

Darbinieku mācības "IT rīki projektu pārvaldībai un publicitātei" Tenerifē

No 2023.gada 10.jūnija līdz 2023.gada 16.jūnijam Starptautiskās sadarbības centra komanda, kuras sastāvā bija vadītāja Zane Saukāne, projekta koordinatore Anita Mende, projektu asistente Jana Kristīne Makševica un sabiedrisko attiecību speciālists Mikus Grigals, projekta Nr. 2021-1-LV01-KA121-VET-000011705 ietvaros, devās uz CAREERBRIDGE EUROPE SL, Spānijā, lai piedalītos mācību kursos starptautisko un sabiedrisko attiecību projektu vadītājiem “IT rīki projektu pārvaldībai un publicitātei”. 

Šo kursu mērķis bija nodrošināt dalībniekiem rīkus un zināšanas, lai veiksmīgi izveidotu interaktīvu saturu un efektīvi komunicētu ar savu auditoriju sociālajos medijos. Kursos dalībnieki apguva dažādu interaktīvu aktivitāšu - vingrinājumu, viktorīnu un dārgumu meklēšanas spēļu izveidošanu un pielietošanu ikdienas darbā. Starp citām programmām, dalībnieki apguva Actionbound un Genially, kas  sniedz iespējas radīt un izmantot interaktīvas mācību un saliedēšanās aktivitātes. Tāpat dalībnieki attīstīja prasmes foto un video materiālu veidošanā, rediģēšanā un satura izveidē, pielāgojot tos atbilstoši publicēšanai dažādās sociālo mediju platformās. 

Šie kursi sniedza iespēju iepazīt projektu vadību no jauna skatpunkta un iemācīties izmantot jaunus projektu vadības rīkus, kuri būs noderīgi turpmākajā darbā un profesionālajā attīstībā.Dalībnieku pieredze bija ne tikai izglītojoša, bet arī iedvesmojoša, sniedzot iespēju attīstīt savas mācīšanās prasmes un radošas idejas kā pielietot dažādus IT rīkus un programmas.