A+
a-
Projekta "GastroWaste" otrā starptautiskā sanāksme

Aktuāli

22.05.2023

Projekta "GastroWaste" otrā starptautiskā sanāksme

18. maijā notika projekta GastroWaste starptautiskā sanāksme, kurā piedalījās pārstāvji no Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma, EUROPEAN EDUCATION PROJECTS Spānijā un Complex of General and Vocational Schools in Mońki Polijā.

Sanāksmē tika apspriests projektā veiktais pētījums par ēdināšanas nozares praksi attiecībā uz gastronomijas atkritumu pārvaldību. Pētījums tika apkopots ziņojuma formā un analizēts.

Dalībnieki izstrādāja provizorisko mācību programmu nākamā mācību gada aktivitātei, kas notiks Valensijā, Spānijā. Šajā programmu mācību aktivitātē tiks iekļauta apmācība par ilgtspējīgu gastronomiju.

Sanāksmes laikā tehnikuma viesiem bija iespēja iepazīties ar ēdināšanas nozares mācību programmām un praktisko mācību darbnīcām. Viesi arī apmeklēja virtuālo realitātes telpu, kurā varēja iepazīties ar tehnisko aprīkojumu un mācību iespējām. Šī virtuālā realitātes telpa tika izveidota ar Erasmus+ projekta "MOTIV-e" Nr. 2020-1-PL01-KA202-082180 atbalstu.

GastroWaste projekts ir maza mēroga partnerības projekts, kura galvenais mērķis ir veicināt ilgtspējīgu praksi pārtikas nozarē.