15.03.2019
APSVEICAM un lepojamies!
14.-15.martā Igaunijā, Kuressaares profesionālās izglītības skolā norisinājās gadskārtējais jauno pavāru konkurss "Culinary Art in Kuressaare 2019"
VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" šajā konkursā pārstāvēja Lauris Barakausks (E17-1/2) un Amanda Ozola (EP18-3/4ESF).
Konkursa dalībnieki startēja 2 nominācijās , izlozējot komandas pārinieku: Lauris veica 2.kursu uzdevumu - Liellopa gaļas pamatēdienu un desertā - Panna kotu - iegūta 2.vieta.
Savukārt, Amanda veica 3.kursu uzdevumu - pamatēdiens no laša ar piedevām un deserts - iegūstot 3.vietu!
Paldies skolotājai Inesei Bedeicei par ieguldīto darbu sagatavojot dalībniekus konkursam!