A+
a-
2022./2023. mācību gada tehnikuma interešu izglītības kolektīvu atskaites koncerts - 17. maijs

Aktuāli

12.05.2023

2022./2023. mācību gada tehnikuma interešu izglītības kolektīvu atskaites koncerts - 17. maijs

Ar prieku jūs aicinām uz 2022./2023. mācību gada tehnikuma interešu izglītības kolektīvu atskaites koncertu! Pasākums notiks 17. maijā plkst. 14:00 Augusta Deglava ielas aktu zālē.

Koncertā piedalīsies daudzveidīgi un talantīgi mūziķi un mākslinieki, kas sniegs jums neaizmirstamas mākslas izjūtas. Šīs dienas zvaigznes būs vokāli instrumentālais ansamblis "LIGHTS OFF", jauktais vokālais ansamblis "RONDO", tautas deju kolektīvs "LAILE", jauktais koris "PUSTONIS" un teātra studija "Etīde".

Būsiet liecinieki spilgtam un daudzveidīgam mākslinieciskam priekšnesumam, kurš demonstrēs mūsu tehnikuma talantīgo jauniešu spējas un radošumu. Gan dziesmas, gan dejas, gan teātra skatuves izrādes - šīs kolektīvu priekšnesumi būs īpaši un aizraujoši.

Šī ir lieliska iespēja satikt tehnikuma kopienas biedrus, apbrīnot viņu mākslas izpausmes un dot atbalstu mūsu jauniešiem, kuri cītīgi strādāja, lai radītu šo koncertprogrammu. Tāpēc, aicinām jūs visus būt kopā ar mums šajā svētku brīdī! Lai pavadītais laiks piepildās ar skaisto mūziku, deju enerģiju un teātra maģiju. Tiekamies 17.maijā!