A+
a-
Apmācības “Iniciatīva izglītības iestāžu pašpārvalžu atbalstam “Kontakts””

Aktuāli

27.04.2022

Apmācības “Iniciatīva izglītības iestāžu pašpārvalžu atbalstam “Kontakts””

No 26. – 28.04. norisinās Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūras rīkotās apmācības “Iniciatīva izglītības iestāžu pašpārvalžu atbalstam “Kontakts””. Arī mūsu pašpārvaldes dalībnieki aktīvi iesaistās apmācībās.

Apmācības noslēgumā, izglītojamo pašpārvaldes pārstāvjiem būs iespējams iesniegt savu iniciatīvu projektu, kura atbalstam no valsts varēs saņemt līdz 1000 EUR projekta īstenošanai tehnikumā.

Dalības iniciators, jauniešu pašpārvaldei, šajā iniciatīvas projektā “Kontakts” mūsu izglītības iestādē projektu vadītājs Artūrs Homins, kurš arī kopā ar jauniešiem, trijās apmācību dienās, aktīvi apgūst visu par un ap iniciatīvu projekta “Kontakts” īstenošanu.

Iniciatīvas ietvaros tiek sekmēta izglītojamo pilsoniskā līdzdalība, veicināta izglītojamo labbūtība, kā arī sniegts atbalsts jauniešiem Covid-19 pandēmijas radīto seku mazināšanai. Vairāk par projektu un sasniedzamajiem mērķiem lasi: jaunatne.gov.lv/par-agenturu/programmas-projekti/valsts-programma/atbalsts-izglitibas-iestazu-pasparvalzu-attistibai-projekts-kontakts/