A+
a-
Ar godu sveicam valdes locekli - direktori Silvas Ozoliņas kundzi jaunā statusā

Aktuāli

01.10.2019

Ar godu sveicam valdes locekli - direktori Silvas Ozoliņas kundzi jaunā statusā

30.09.2019. PIKC VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” valdes locekle - direktore Silva Ozoliņa kolēģu un sadarbības partneru lokā tika sveikta ar jaunu dzīves posmu. Pēc 40 gadu aktīva darba Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma labā ir pienācis laiks plūk atpūtas laurus un ļauties mierīgākai ikdienai. Laika gaitā ir manījušās skolas adreses, nosaukumi, struktūrvienību daudzums, bet skolas direktore vienmēr bija uzticīga savas dzīves darbam, savam bērnam RTRIT.

Pasākumā ieradās sveikt direktori un vēlēt visu to labāko gan Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāve, Profesionālās un pieaugušo izglītības departamenta direktore Rūta Gintaute – Marihina, gan VIAA direktore Dita Traida un struktūrvienības vadības un kontroles departamenta direktore Elita Zondaka, kā arī VISC neformālās izglītības departamenta direktore Agra Bērziņa. Ar mīļiem vārdiem, ziediem un sirsnīgiem apskāvieniem Silvu Ozoliņu sveica Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijas projektu vadītāja Ilze Zuimača, Latvijas Tirgotāju asociācija, Sporta Klubs AMI, kā arīLatvijas Maiznieku biedrības izpilddirektore Gunta Duka un Latvijas Siera kluba valdes priekšsēdētāja Vanda Davidonova.

Mūsu  tehnikuma absolventi darba tirgū vienmēr ir gaidīti, jo ir ne tikai teorētisko zināšanu ieguvēji, bet ir īsti sava amata lietpratēji un pieredzējuši profesionāļi, ko apliecina cieša sadarbība ar visdažādākajām biedrībām un atzītiem Latvijā šefpavāriem, kā minēja Raimonds Zommers, restorāna Entersol īpašnieks un šefpavārs.

Neviena izglītības iestāde nevar eksistēt bez audzēkņiem, kas piepilda skolas klases un gaiteņus, kas padara tehnikuma darbu par noderīgu un novērtētu. Tehnikuma valdes locekle saņēma pateicības vārdus arī no RTRIT Izglītojamo pašpārvaldes, kas aizkustināja visus klātesošos līdz sirds dziļumiem. Savus priekšnesumus šajā īpašajā dienā sniedza ansambļa “Rondo” soliste Madara, meiteņu trio, jauktais koris “Pustonis” un deju kolektīvs “Laile”.

Svinīgā atmosfērā ar skaļām ovācijām direktorei tika pasniegts GODA DIREKTORES tituls, kas viemēr atgādinās par šo kopā pavadīto laiku un nebeidzamo direktores ieguldījumu RTRIT vēsturē.

Ja kaut kas beidzas, tad tajā brīdī arī kaut kas sākas, par jauno valdes locekli – direktori tika pasludināta iepriekšējā direktores vietniece stratēģiskajā attīstībā – Ilze Ločmane.

Lai direktorei priekpilna katra diena un lepnums par mūsu tehnikumu arī turpmāk!