09.03.2020
No 4.03.- 8.03. VSIA PIKC Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma komanda, pārstāvji un izglītojamie piedalījās XXI MAŁOPOSKIEGO KONKURSU SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH Polijā, Zespół Szkół Gastronomicznych nr 1 W Krakowie.
Mūsu izglītojamie ar izciliem panākumiem pārstāvēja bārmeņu, konditoru, pavāru un viesmīļu nominācijas.
Agnese Krote, grupa EK 18-1/2, ieguva 1. vietu nominācijā konditors, skolotāja Līga Rugāja.
Linda Vagre, grupa E17-5/6 un Toms Jānis Zandarts , grupa E19-5/6 , ieguva 1. vietu nominācijā viesmīlis, skolotāja Inga Kurša.
Markuss Skuja, grupa E17-5/6, ieguva 2. vietu nominācijā pavārs, skolotāja Irina Duvānova.
Staņislavs Šavļuks, grupa E17-5/6, ieguva 3. vietu nominācijā bārmenis, skolotāja Inga Kurša.
Izsakām lielu pateicību skolotājām, kas sagatavoja audzēkņus konkursam, audzēkņiem, kas piedalījās un parādīja iegūtās profesionālās prasmes, kā arī atbalsta komandai – Ilzei Čiruhinai, Maijai Tarando un Ligitai Šeferei un Pārtikas produktu ražošanas un ēdināšanas nodaļas vadītājai Ivetai Austrumai.