A+
a-
Festivāls “Ceļā uz nākamo simtgadi!” pasākumu cikla “Pilsoniskās līdzdalības un Labo darbu maratons” ietvaros.

Aktuāli

29.04.2019

Festivāls “Ceļā uz nākamo simtgadi!” pasākumu cikla “Pilsoniskās līdzdalības un Labo darbu maratons” ietvaros.

Festivāls “Ceļā uz nākamo simtgadi!” 2019. gada 5. aprīlī Kultūras pilī “Ziemeļblāzma”

Latvijas Simtgades veltītā pasākumu cikla “Pilsoniskās līdzdalības un labo darbu maratons” ietveros jaunieši devās uz Juglas dzīvnieku patversmi “Labās mājas” un dzīvnieku patversmi “Ulubele”, kur ziedoja barību bez mājām palikušajiem suņiem, kā arī pastaigājās ar viņiem, kā arī devās uz bērnu krīzes centru “Māra”.

Šī gada 5.aprīlī norisinājās Festivāls “Ceļā uz nākamo simtgadi.” Šajā pasākumā bija iespēja piedalīties vairākās meistarklasēs. Meistarklasē “Nākamie 100”, kuru vadīja Vilis Brūveris un “Ideju mājas” vadītāja Ance Tīmane bija iespēja, apvienojoties komandās ar sava vecuma domubiedriem, radīt kopīgu ideju kāda projekta izveidei, kādu jaunieši vēlējās izveidot, lai uzlabotu mūsu valsts kultūru un ekonomiku. Kā arī bija iespēja darboties Jaunsardzes meistarklasē “Augsim Latvijai”, darboties kopā ar Fizmix, kā arī izveidot savu atstarotāju.

Tā bija lieliska iespēja iegūt jaunas zināšanas un labi pavadīt laiku kopā ar kursabiedriem, kā arī iepazīt jaunus draugus. Šis pasākums deva iespēju gan atskatīties pagātnē par paveikto, gan ielūkoties nākotnē, kādu mēs to varam izveidot, jo kā teica Vilis Brūveris savā meistarklasē, ka tieši mēs - jaunieši- esam Latvijas nākotne.