25.04.2022
19.04 - 21.04. 2022., Itālijā, Centro di formazione professionale alberghiero /Casargo, regione Lombardia noritēja 7. starptautiskās komandu pavārmākslas un restorāna servisa sacensības “FINE DINING & SUSTAINABILITY 2022. Piedalījās komandas no Portugāles, Slovēnijas, Albānijas, Ungārijas, Rumānijas, Lietuvas, Latvijas Rīga, Latvijas Jelgavas , kā arī no Itālijas- Villorba TV, Varese VA, Torre Boldone BG, Casargo LC.
No RTRIT pārstāvēja mūsu audzēkņu komanda - Krišjānis Šķēls (viesmīlis ) E20-5/6, Zane Bite ( bārmenis ) E20-5/6, Aleksejs Šibajevs ( pavārs) E20-5/6, Madlēna Studente ( konditors) E19-5/6, skolotāja Inga Kurša un Pārtikas produktu ražošanas un ēdināšanas nodaļas vadītāja Iveta Austruma.
Surā konkurencē mūsu komanda ieguva īpašo balvu - Labākā vīna un ēdiena saderība.
Žūrijā bija Itālijas vadošie speciālisti - šefpavārs Luidži Gandola, šefpavārs Vitiello Ciro, Maitre Paolo Ceccato un Mauro Bolis.
Izsakām pateicību skolotajai I.Kuršai par ieguldīto darbu jauniešu sagatavošanā starptautiska līmeņa konkursiem!