A+
a-
Godalgotās vietas Biznesa kanvu konkursā! Apsveicam!

Aktuāli

24.04.2023

Godalgotās vietas Biznesa kanvu konkursā! Apsveicam!

Seko mums un uzzini vairāk par to, kā mūsu tehnikuma audzēknes izcīnīja godalgas Biznesa Kanvu izaicinājumā, kas ir ikgadējais Latvijas profesionālo izglītības iestāžu audzēkņu profesionālās meistarības konkurss! 

19. un 20. aprīlī Liepājā, mūsu audzēknes Sintija Ruskule KR21, Viktorija Staneviča KM20 un Elīna Mazūdre KR19 aizstāvēja tehnikuma labo vārdu godam astoņu Latvijas skolu konkurencē. Viņu prezentētais mājas darbs tika atzīts par labāko un saņēma uzņēmēja Ulda Eglīša balvu - 50 EUR.

Biznesa kanvu izaicinājumā tika izlozētas komandas, un dažādu skolu audzēkņi strādāja kopā, lai izveidotu jaunus un inovatīvus biznesa projektus. Komanda "Otrā elpa", kuru pārstāvēja Sintija Ruskule, ieguva pirmo vietu, un katra no trim meitenēm saņēma 50 eiro no Ulda Eglīša. Otrā vietu ieguva komanda "Digitālās dāmas", kurā strādāja Viktorija Staneviča, un trešo vietu ieguva komanda "Deep Blue", kurā darbojās Elīna Mazūdre.

Sakām lielu PALDIES skolotājai Anitai Krūziņai - Liepai par ieguldījumu jauniešu sagatavošanai konkursam!

Šī ir tikai viena no daudzajām iespējām, kā mēs iedrošinām un attīstām mūsu audzēkņu talantus un prasmes. Pievienojies mūsu tehnikumam un atklāj vēl vairāk iespēju, kā padziļināt savas zināšanas un sagatavoties karjerai jebkurā nozarē!