A+
a-
Izstāde SKOLA 2019

Aktuāli

05.03.2019

Izstāde SKOLA 2019

Jau 25. reizi, ar pirmām pavasara vēsmām, no 1. līdz 3. martam Rīgā norisinājās izstāde SKOLA 2019, Starptautiskajā izstāžu hallē Ķipsala. PIKC VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" ir jau ilggadējs izstādes dalībnieks, kas piedāvā iepazīties ar profesionālās izglītības priekšrocībām un tehnikuma aktualitātēm jaunajam 2019./2020. mācību gadam.
Šogad, katru dienu tehnikumu pārstāvēja visu 5 nodaļu audzēkņi, kas no sava skatu punkta dalījās pieredzes stāstos par mācībām, praksi un iespējām, ko piedāvā RTRIT. 
01.03. "Skola 2019" jubilejas svinīgajā atklāšanā un konkursā "Svētki musm, dāvanas Jums" ar 17 tortēm no dažādām izglītības iestādēm, kuru kopējais svars bija aptuveni 100 kg nasķojās aptuveni 1800 cilvēki! Paldies mūsu Pārtikas ražošanas nodaļas skolotājai Līgai Rugājai un viņas audzēknēm par brīnumskaisto un mūsdienīgo torti, kas ierindojās topa augšgalā.

Tehnikuma stendā varēja piedalīties vairāk nekā 10 meistarklasēs un degustācijās visu 3 dienu garumā, ko nodrošināja katra no nodaļām:
1. Dizaina, modes un stila nodaļa - Digitālais make-up un matu sakārtojumi
2. Pārtikas ražošana nodaļa - Bezē cepumi un Žāvētu augļu konfektes
3. Ēdināšanas paklpojumu nodaļa - Degustācijas un viktorīnas "Katram sava garša"
4. Viesmīlības nodaļa - Galda piederumu un glāžu atpazīšanas meistaklases
5. Tūrisma un komercadrbības nodaļa - Vai pazīsti Rīgu? Vai zini savas tiesības tirgū? - spēles un galveno mācību virzienu prezentācijas
6. Erasmus + projektu guru - Ātrais randiņš ar Erasmus+

Meistarklašu dalībnieki un aktīvākie stenda apmeklētāji saņēma piemiņas dāvanas un piedalīšānās apliecības, kas sagādā divtik lielu prieku visiem dalībniekiem.
Paralēli meistarklasēm un klātienes komunikācijai ar tehnikuma pārstāvjiem, notika arī Pārsteiguma balvas spēle, kur gandrīz starp 300 dalībniekiem tika noteikti 30 laimīgie, kas saņems savas Pārsteiguma balvas 4. aprīlī, kad "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" pavērs savas durvis visiem interesentiem, visās 3 filiālēs gan Rīgā, gan Preiļos!

Paldies visiem dalībniekiem - nodaļu vadītājiem, skolotājiem, jauniešiem, tehniskajam personālam, kā arī, protams, stenda apmeklētājiem!