12.03.2020
12.martā jaunieši no Turcijas savas Erasmus+ apmaiņas programmas ietvaros prezentēja RTRIT izglītojamiem savu valsti un tās tūrisma nozari, kā arī savu mācību uzdevumu rezultātu - HoReCa jomas inovatīvus produktus. Pēc prezentācijas jaunieši kopā ar Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma ēdināšanas un pārtikas produktu ražošanas nodaļas, grupas E 18 1-2 audzēkņiem -
Valēriju, Kristiānu, Danatu, Danielu, Daņilu, Andreju un skolotāju Ligitu Šeferi kopā pagatavoja tradicionālas pusdienas.
Ciemiņi no Turcijas kopā ar latviešiem pagatavoja sāļo pīrāgu pildītu ar vistas gaļu un sēnēm, svaigo citrona - kokosa ruleti ar ogām un klasiku - kraukšķīgas rozītes.