05.10.2020
Tiek izsniegta apliecība pamatojoties uz Ministru kabineta
29.09.2015. noteikumiem Nr. 545
Vispārējā daļa:
Pārtikas apriti regulējošie Eiropas Savienības un Latvijas normatīvie akti; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā
Pārtikas nekaitīgums un drošība:
1. Pārtikas izcelsmes slimību statistika Latvijā un ārvalstīs, kā arī pārtikas izcelsmes slimības un profilakses pasākumi;
2.Pārtikas piesārņojums;
3. Personāla higiēnas prasības;
4. Pārtikas higiēna:
4.1.labas higiēnas prakses un labas ražošanas prakses pasākumi;
4.2.pārtikas nekaitīguma nodrošināšana, paškontroles sistēma un pamatprincipi.
Lektore Iveta Austruma
Maksa par kursiem 15.00 EUR
Pieteikšanās ŠEIT vai pa tālr. 27826438