A+
a-
"Nordic/Baitic Gourmet Butcher Competition 2019" un mūsu konkursantu rezultāti

Aktuāli

16.04.2019

"Nordic/Baitic Gourmet Butcher Competition 2019" un mūsu konkursantu rezultāti

No 09.-11.aprīlim Igaunijā Tartu Vocational Education Centre norisinājas konkurss"Nordic/Baitic Gourmet Butcher Competition 2019". Konkursa uzdevums – cūkas liemeņa stilba atkaulošana, no atkaulotas gaļas izgriezt vismaz 5 starpproduktus un izlozes kārtībā pagatavot un prezentēt kādu no starpproduktiem.

Konkursā piedalījās Valsts SIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" Pārtikas ražošanas nodaļas audzēknes Lidija Martjučenko, kas ieguva 4. vietu un Nikola Zemīte, kas ieguva ieguva 5. vietu. Audzēknes sagatavoja skolotājas Irīna Sobakina un Vilma Dreimane.

Izsakām lielu pateicību mūsu audzēknēm un skolotājām par ieguldīto darbu un sasniegto rezultātu!