A+
a-
Pasaules lielākā mācību stunda

Aktuāli

08.10.2021

Pasaules lielākā mācību stunda

Labdien, UNESCO Asociēto skolu projekta skolotāji!

Katru gadu rudenī vairāk nekā simts pasaules valstīs norisinās starptautiskā izglītības akcija “Pasaules lielākā mācību stunda”. Šogad tās ietvaros aicinām  izglītības iestādes kļūt par pārmaiņu radītājiem, veicinot klimata izglītību skolēnu vidū un mazinot klimata krīzes draudus ar savu rīcību.

Mīļi atgādinām Jums par iespēju piedalīties šajā akcijā un aicinām īstenot mācību stundu ar tematisko saukli “Nāc talkā klimatam!”, kas veltīta klimata izglītībai, kura ir būtiska pozitīvām pārmaiņām klimata jomā.

Tā ir pieejama šeit: https://unesco.lv/files/Pasaules_lielaka_macibu_stunda_2021-min_3af42ad5.pdf

Mācību stundas vai nodarbības UNESCO Latvijas Nacionālā komisija aicina īstenot laikā no 20. septembra līdz 31. oktobrim, tomēr priecāsimies, ja stundas īstenosiet arī novembra sākumā.

Mēs ļoti  novērtēsim, ja atsūtīsiet uz šo e-pastu - a.olesika@unesco.lv vai dalīsieties sociālajos tīklos ar stundā izskanējušām atziņām, darbiem, kā arī klātienes un attālinātas mācīšanās pieredzes stāstiem.

Neaizmirstiet pielikt tēmturi #pasaulesstunda, lai mums ir iespēja uzzināt par Jūsu aizraujošajām stundām! :)

Aicinām arī pievienoties Facebook lapai "Pasaules lielākā mācību stunda" šajā saitē: https://www.facebook.com/PasaulesStunda   un Facebook grupai "UNESCO Asociēto skolu projekts" šajā saitē: https://www.facebook.com/groups/1150954751687585 un sekot līdzi aktualitātēm!

Ja Jums ir kādi jautājumi, vai ierosinājumi, tad, lūdzu, rakstiet - a.olesika@unesco.lv.

Pateicībā par sadarbību,

Alise Oļesika