16.10.2024
"Rīgā, 26. septembrī VEF kvartālā notika Korejas koncepta atklāšanas pasākums sabiedriskās ēdināšanas sektora profesionāļiem, ko organizēja Paulig PRO sadarbībā ar Korejas vēstniecību. Sadarbībā ar RTRIT karjeras atbalsta centru pasākuma sagatavošanā un norisē piedalījās izglītojamie Diāna Skudra un Kristers Goldmaņis, asistējot Paulig PRO pavāru (Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma absolventu) Haraldu Saušu, un arī Korejas vēstniecības pavāri Han Se Hee.
Pasākuma gaitā pavāri, restorānu īpašnieki un citi jomas profesionāļi piedalījās Korejas vēstniecības pavāres Han Se Hee meistarklasē, kur viņa gatavoja klasisko Tteokbokki un Paulig PRO pavāra Haralda Sauša meistarklasē, kurā viņš gatavoja Korejas garšu iedvesmotus ēdienus – dažādus bančan (piedevas), bibimbapu, K-dog un citus ēdienus. Pasākuma laikā viesi baudīja arī autentiskus Korejas dzērienus un saldumus.
Korejas koncepts ietver Korejas garšu iedvesmotus produktus: mērces, pastas un garšvielu maisījumu, ar kuru palīdzību var viegli pagatavot Korejas virtuves iedvesmotus ēdienus.
Paulig PRO ir Santa Maria zīmola pārstāvis Latvijā, sabiedriskās ēdināšanas jomā, kas piedāvā augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus sabiedriskās ēdināšanas sektoram. Tās mērķis ir iedvesmot un atbalstīt profesionāļus, lai radītu izcilus ēdienus.