11.03.2020
11.03.2020. PIKC VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" jau otro reizi norisinājās Pop Up restorāns Nīcgales iela 26, Rīgā.
Pavasara garšas un krāsas visā spilgtumā priecēja restorāna apmeklētājus ar trīs kārtu pusdienām.
Šodienas piedāvājumā:
- Uzkoda: Moccarellas bumbiņas Verrines ar ķiršu tomātiem, baziliku un avokado masu
- Pamatēdiens: Maltās gaļas ligzdiņas ar paipalu olu dārzeņu spagetti aplokā pasniegtas ar apelsīnu mērci, biešu gēlu, pašgatavotu majonēzi un vistu aknu/brendija pastēti Limbažu siera Grande Duro groziņā
- Deserts: "Siera mākoņos" - gaisīga siera kūka ar pašu gatavotu citrusaugļu džemu un dzērveņu mērci
Paldies audzēkņiem un skolotājām Inesei Bedeicei un Silvijai Danielsonei par gardu maltīti un pirmklasīgu apkalpošanu.