A+
a-
RTRIT piedalās tērpu un aksesuāru skatē "Skaista mana zeme dzimtā"

Aktuāli

12.05.2023

RTRIT piedalās tērpu un aksesuāru skatē "Skaista mana zeme dzimtā"

13. maijā plkst. 19:00 Mencendorfa namā, sadarbībā ar žurnālu "Praktiskie Rokdarbi", notiks aizraujošs modes pasākums, kas iekļauts Muzeju nakts programmas sarakstā - "Skaista mana zeme dzimtā". Šajā īpašajā vakarā RTRIT Stila, modes un dizaina nodaļas talantīgās jaunietes priecēs apmeklētājus ar savu sagatavoto kleitu kolekciju "Ziedu košumā".

Šī kleitu kolekcija ir jauniešu radošuma un rūpīga darba rezultāts, kurā izpaudusies RTRIT Stila, modes un dizaina nodaļas talants. Katra kleita ir unikāla, ar savu dizainu un māksliniecisko pieeju. "Ziedu košumā" kolekcija iemieso dabas skaistumu, pievēršot uzmanību augu pasaulē esošajiem spilgtajiem un dažādajiem ziedu motīviem. Kleitas ir veidotas, lai radītu vieglumu, eleganci un pievilcību. "Ziedu košumā" kleitu kolekcija būs brīnišķīgs paraugs jauniešu radošajam potenciālam un mākslinieciskajai iztēlei.

Pasākumā ir aicināti visi, kas interesējas par modes un dizaina pasauli. Tērpu un aksesuāru skates "Skaista mana zeme dzimtā" apmeklētāji varēs baudīt šo modes izstādi, vērot jauniešu talantu, kā arī iepazīt viņu izsmalcinātos dizaina risinājumus un radošo redzējumu. Ieeja uz pasākumu ir pilnīgi bezmaksas, tāpēc katrs ir aicināts atnākt un atbalstīt jauniešu talantus.