A+
a-
RTRIT Sporta un iepazīšanās diena pirmkursniekiem

Aktuāli

10.09.2019

RTRIT Sporta un iepazīšanās diena pirmkursniekiem

Ievērojot ilggadēju tradīciju, 03.09. VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” pirmkursnieki kopā ar saviem audzinātājiem piedalījāsSporta un iepazīšanās dienā. Vairāk nekā 700 izglītojamo satikās tehnikuma sporta laukumā, lai pirmo reizi līdzināties un pierādīt savus spēkus jaunajā vidē.

Kā jau ierasts, pirms sporta dienas sākuma jauniešus uzrunāja tehnikuma sporta organizētāja Aina Legzdiņa, savukārt direktores vietniece audzināšanas darbā Ludmila Levančuka novēlēja visiem klātesošajiem stipru veselību visa gada garumā un veiksmīgus startus ne tikai skolas līmenī, bet arī visas republikas. Sākoties jaunam mācību gadam, šī pasākuma ietvaros tika apsveikti labākie sportisti iepriekšējā mācību gadā, kas saņēma gan kausus, gan diplomus, gan arī gardas dāvanas.

Katra grupa piedalījās 10 sacensību posmos: šautriņu mešana, basketbola soda metieni, tāllekšana, lodes grūšana, 100 m skrējiens, futbola sitieni pa vārtiem un frīsbijs. Visas dienas garumā puiši un meitenes aktīvi piedalījās sacensībās, labāk iepazina tehnikuma telpas un arī viens otru.

Ņemot vērā lielo dalībnieku skaitu, labākie rezultāti tiks publicēti vēlāk!