A+
a-
"Sky Catering" atklāšanas pasākumā mūsu jaunieši palīdzēja viesu apkalpošanā!

Aktuāli

07.03.2019

"Sky Catering" atklāšanas pasākumā mūsu jaunieši palīdzēja viesu apkalpošanā!

VIP vakars no Skycatering lidostā Jūrmala. 2019. gada 21. februārī lidostā Jūrmala norisinājās grandiozs Sky Catering organizēts VIP vakars. Šī pasākuma mērķis bija izrādīt sabiedrības pārstāvjiem skaistās lidostas telpas, kurās drīzumā savas durvis atvērs restorāns 5. Sezona. Šo ekskluzīvo pasākumu apmeklēja vairāk nekā 550 VIP viesu, vairākums no kuriem bija HoReCa segmenta pārstāvji, kā arī viņu partneri, lojāli klienti un citi viesi. VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" audzēkņi bija izvēlēti kā uzticami un profesionāli palīgi, kas nodrošināja pirmklasīgu apkalpošanu pasākumu augsti godātiem viesiem.
“Mēs bijām ļoti patīkami pārsteigti par tik lielu atsaucību un pasākuma apmeklētību. Sky Catering vēlējās sarīkot vakaru, kurā vienuviet tiktu pasniegtas gardas uzkodas, ēdieni, dzērieni, tiktu piedāvāta plaša izsmalcinātu vīnu izvēle, kā arī dažādi gardi kokteiļi, gleznu izstāde, labdarības izsole, ekskluzīvu dāvanu izloze, kā arī daudz citas lietas. Mūsu galvenais uzdevums bija radīt patīkamu svētku atmosfēru un nepiespiestu gaisotni brīvākām sarunām” stāsta vakara organizatori Artūrs Arnicāns, Jūlija Ločmele un Malika Rikisibajeva.

Galvenie pasākuma sponsori bija tādi uzņēmumi kā - Nākotne, Unilever Food Solutions, Promo cash & carry food service un Jūrmala Airport.

“Uzrādiet savu iekāpšanas karti”, tieši tā skanēja frāze - ielūgums uz šo pasākumu. Ielūgumi tika veidoti īstu iekāpšanas karšu formā ar noplēšamo daļu un pasažierim palikusī iekāpšanas  kartes daļa vakara gaitā piedalijās izlozēs.

Pasākumā piedalījās 27 partneri: PRIKE, AMBER, Valmiermuiža, ForHoreca, Augļuserviss, Gemoss, Akmeņlauzis, LRB, Eklērnīca - Raunas dārzs, Baltic Bees, Sirds Aicinājums, Latvijas Maiznieks, Abavas dārzi, Concept creators, Pavāru klubs, Malisoriental agency, Organika, Ad libitum, Prof Rostuls, Tālavas sidrs, Woodreligion, Love Story, Fun Studio un arī VSIA Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums.

Vakarā tika izstādītas divu slavenu mākslinieku gleznas – piedalījās Ilze Preisa no Latvijas un Dmitry Shorin no Krievijas. Tāpat tika organizēta šo divu mākslinieku gleznu labdarības izsole, kuru ienākumi tika nodoti labdarības biedrībai Sirds Aicinājums.

Kopumā pasākums norisinājās trīs telpās, kuru kopēja platība sastādīja 800 kvadrātmetrus. Jāatzīmē, ka katrā zālē viss tika pārdomāts līdz mazākajai niansei, lai viesi varētu baudīt gan ēdienus, gan dzērienus, gan arī izbaudīt vakara izklaides programmu.

Vakara ideja bija nodrošināt interesantu izklaidi gan dāmām, gan kungiem. Ko tas nozīmē?

Vīriešiem bija iespēja izmantot Woodreligion pakalpojumus, kur kungi varēja pielīdzināt savu bārdu, kā arī ieveidot matus. Savukārt dāmām bija iespēja pielaikot elegantas vakarkleitas, ko piedāvāja salons Love Story, ko pēc tam varēja iemūžināt Fun studio piedāvātajā fotostudijā. Vakara gaitā tika uzņemtas vairāk nekā 1000 bildes.

Izsmalcināts vīns, gardi dzērieni patīkamā atmosfērā, gardas aukstās un siltās uzkodas, sākot no street food un beidzot ar Āzijas virtuvi, kā arī saldie ēdieni no Sky Catering šef-pavāra, to visu varēja baudīt vakara gaitā. Vietējo grupu un mūziķu uzstāšanās, uzaicināto mākslinieku gleznu izstāde, labdarības izsole, loterija ar lieliskām balvām profesionālā vakara vadītāja Aigara Magoņa pavadībā. Viesus patiesi pārsteidza un neatstāja vienaldzīgus sponsoru un pasākuma partneru prezentācijas tik interesantā veidā.

Pasākuma organizatori Sky Catering sola, ka lidostā topošais restorāns nelīdzināsies nevienam citam - izsmalcināti ēdieni, bagāta vīna izvēle, lieliska atmosfēra un patīkamas cenas, lūk, ko vērts gaidīt. Līdz tam lidostas telpās ir iespēja rīkot pasākumus - sākot no kāzu svinībām līdz dzimšanas dienas ballītēm, korporātiviem pasākumiem un citiem pasākumiem, bet uz skrejceļa ir iespēja sarīkot neaizmirstamas fotosesijas un pat palidot ar dažādām lidmašīnām.