A+
a-
Viesmīlības nodaļas audzēkņi apmeklē Rīgas viesnīcas

Aktuāli

09.10.2019

Viesmīlības nodaļas audzēkņi apmeklē Rīgas viesnīcas

PIKC VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" Viesmīlības pakalpojumu nodaļas audzēkņi apmeklēja Rīgas populārākāss viesnīcas, mācību ekskursijas ietvaros, lai tuvāk iepazītos ar viesmīlības industrijas uzņēmuma darbību un savu nākamo profesiju. Viesnīcās audzēkņus kopā ar skolotājiem sagaidīja ļoti viesmīlīgi, audzēkņiem tika izskaidroti visi neskaidrie jautājumi par viesnīcas struktūru un darbību.

27.09.2019.
V19-5/6 grupa devās mācību ekskursijā uz viesnīcu  "RADI UN DRAUGI". Paldies par jauko uzņemšanu Ievai SMEILEI.

V19-1/2 ESF grupa kopā ar skolotāju Diānu Baikovu bija mācību ekskursijā uz viesnīcu "Pullman Riga Old Town". Paldies viesnīcas darbiniekiem, kuri uzņēma un atbildēja uz daudzajiem jauniešu jautājumiem.

03.10.2019.

V19- 1/2 ESF grupa audzinātājas un viesu apkalpošanas skolotājas Zandas Frīdenbergas pavadībā bija pieredzes apmaiņas apmeklējumā uz "Riga Islande Hotel". Paldies bijušajam audzēknim un viesnīcas "Riga Islande Hotel"restorāna vadītājam Valdim Šteinam par viesmīlību!

V17-1/2 un V19-1/2 grupas kopā ar skolotājām Diānu Baikovu un Sarmīti Mūrnieci devās izglītojošā ekskursijā uz "Wellton Riverside Hotel &SPA" un "Radisson Blu Daugava". Paldies "Wellton Riverside Hotel &SPA" front office menedžerei Guntai. Paldies "Radisson Blu Daugava Hotel" Ilzei, Maritai kā arī Irēnai par jauko sagaidīšanu un pārsteiguma dāvaniņām, kuras bija sarūpējuši viesnīcas darbinieki audzēkņiem un skolotājām.

04.10.2019.
V19- 1/2 ESF grupa devās uz "Mercure Hotel". Tur jauniešus sagaidīja mūsu tehnikuma bijušie audzēkņi Arturs Mikalauskis - viesu uzņemšanas vecākais administrators un Melānija Vihareva - F&B assistente.


Paldies Melānijai un Artūram par sagaidīšanu un mācību ekskursijas novadīšanu.