A+
a-
Aizvadīta RTRIT atvērto durvju diena

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

08.04.2019

Aizvadīta RTRIT atvērto durvju diena

4. aprīlī visās VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" struktūrvienībās norisinājās Atvērto durvju diena!

Gan abās Rīgās struktūrvienībās, Nīcgalaes ielā 26 un Marijas ielā 4, gan arī Preiļos, Sporta ielā 1, jau no agra rīta pulcējās interesenti, kas veidoja rindas pie reģistrācijas. Visiem apmeklētājiem bija iespēja apskatīt tehnikuma telpas, mācību darbnīcas, ko laipni un interesanti izrādija RTRIT audzēkņi, papildinot to ar saviem personīgiem stāstiem vai skolas piedzīvojumiem.

Katram bija iespēja piedalīties vienā vai vairākās meistarklasēs un izmēģināt savus spēkus kādā no tīkamām profesijām, profesionālu skolotāju uzraudzībā varēja pīt bizītes, locīt salvetes, paspēlēt "veikalu", uzmeistarot kādu gardumu, vai arī pagaršot RTRIT audzēkņu gatavotos našķus.

Pasākuma ietvaros varēja arī uzzināt vairāk par dalību Erasmus+ mobilitātēs, par ko stāstīja gan projektu vadītāji, gan arī paši jaunieši, kas prezentēja savu labo prakses piemēru klausītājiem.

Īpašs padies RTRIT Izglītojamo pašpārvaldei, kas palīdzēja viesmīlīgi un laipni uzņem jebkuru, kurš ieradās iepazīties ar tehnikumu!

Foto: Dāniels Veidenbaums