A+
a-
Projekta „Veiksmīgas karjeras veidošana” īstenošanas gaita

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

28.05.2021

Projekta „Veiksmīgas karjeras veidošana” īstenošanas gaita

Lai veicinātu izglītojamo izaugsmi, karjeras attīstību un tālākizglītību; pilnveidotu izglītojamo zināšanas  karjeras vadības prasmju apguvē, kā arī attīstītu izglītojamo komunikācijas prasmes un spējas, no 2021.gada 1.februāra līdz 2021.gada 15 aprīlim, tehnikumā norisinājās projekta „Veiksmīgas karjeras veidošana” (turpmāk – projekts) īstenošana.           

Projekta uzdevums - sagatavot projekta prezentāciju (turpmāk - prezentācija) par vienu no tematiem:

  • Karjeras PORTFOLIO.
  • Mans karjeras ceļš no RTRIT līdz darba vietai.
  • Mana profesija vakar, šodien un rīt.
  • Veselība un karjera.
  • Mans unikālais uzņēmums.
  • Iedvesmotāji manas karjeras attīstībā.

Projektā īstenošanā aktīvi piedalījās Preiļu struktūrvienības, Pārtikas ražošanas un ēdināšanas nodaļas un  Modes, stila un dizaina  nodaļas 1. –4. kursu izglītojamie. Novērtēšanas komisija atzīmēja, ka projekta dalībnieku  prezentācijas ir  saturīgas un izzinošas, orientētas uz profesionālo izaugsmi, zināšanu nostiprināšanu,  karjeras attīstību un tālākizglītību, kā arī tehnikuma un apgūstamo profesiju popularizēšanu.


1.vietas ieguvēji ir izglītojamie:

1.Valters Grigals /Mans unikālais uzņēmums/ - Pārtikas produktu ražošanas un ēdināšanas pakalpojumu nodaļas, 3. kursa, P-E18-1/2 grupas izglītojamais.

2. Žanete Upeniece /Mana profesija vakar, šodien un rīt/ - Modes, stila un dizaina nodaļas, 4. kursa, P-SV17 grupas izglītojamajā.

3. Kristiāna Valaine /Mana profesija vakar, šodien un rīt/ - Pārtikas produktu ražošanas un ēdināšanas pakalpojumu nodaļas,  4. kursa, P-E17 grupas izglītojamajā.

4. Maira Šuksta /Mans unikālais uzņēmums/ - Pārtikas produktu ražošanas un ēdināšanas pakalpojumu nodaļas,  1. kursa, P-1EK20 grupas izglītojamajā.


2. vietas ieguvēji ir izglītojamie:

1. Andželika Poļakova /Karjeras PORTFOLIO/ - Modes, stila un dizaina nodaļas, 1.kursa, P-E/SV20 grupas izglītojamajā.

2. Laura Jurkeviča /Veselība un karjera/ -  Pārtikas produktu ražošanas un ēdināšanas pakalpojumu nodaļas, 1.kursa, P-E/SV20 grupas izglītojamajā.


3. vietas ieguvēji ir izglītojamie:

1. Anastasija Litvjakova  /Manskarjeras ceļš no RTRIT līdz darba vietai/ -  Pārtikas produktu ražošanas un ēdināšanas pakalpojumu nodaļas,1.kursa, P-E/SV20 grupas  izglītojamajā.

2.Simona Fiļipova /Mans karjeras ceļš no RTRIT līdz darba vietai/  - Modes, stila un dizaina nodaļas,  2.kursa, P-E/SV19 grupas  izglītojamajā.

3. Erika Kalniņa /Iedvesmotāji manas karjeras attīstībā/ - Pārtikas ražošanās un ēdināšanas nodaļas, 4. kursa, PP/M/17 grupas izglītojamajā, Rīga.


Projekta īstenošanas gaitā izglītojamie uzzināja vairāk par karjeras izaugsmes iespējām, ka  karjeras ceļa veidošanas laikā, ir nepieciešams sevi pilnveidot un pārvarēt izaicinājumus, būt mūžīgā karjeras attīstībā!

Paldies izglītojamajiem par ieinteresētību savas karjeras attīstībā un tehnikuma popularizēšanā!

Paldies Preiļu struktūrvienības vadītājai Birutai Podskočijai un pedagogiem, īpaši pedagogam karjeras konsultantam Līgai Skutelei un profesionālās izglītības skolotājai Inārai Liepiņai par palīdzību un atbalstu izglītojamajiem prezentāciju sagatavošanā un karjeras attīstībā!

Karjeras izglītības nodaļas vadītāja                       Faina Lomanova