A+
a-
RTRIT pārstāvji Pafosā stiprina sadarbību ar profesionālās nozares organizācijām

Aktuāli

26.06.2024

RTRIT pārstāvji Pafosā stiprina sadarbību ar profesionālās nozares organizācijām

Mācību gada noslēgumā, 11.-13. jūnijā, RTRIT pārstāvji Pafosā, Kiprā, stiprināja sadarbību ar profesionālās nozares organizācijām. Starptautiskās sadarbības centra vadītāja Zane Saukāne apmeklēja Lyceum and TESEK Agiou Charalambous Empas profesionālās izglītības iestādi, bet Karjeras izglītības vadītājs Artūrs Homins devās uz Kipras Nodarbinātības valsts departamentu, kas koordinē EUROGUIDANCE tīklu Kiprā.

Vizītes laikā tehnikuma pārstāvji iepazinās ar profesionālās izglītības iestādes un departamenta piedāvātajām profesionālās izglītības programmām, praktisko nodarbību un mācību prakses organizāciju, kā arī karjeras konsultāciju un izglītības atbalsta sniegšanas pieejām. Mobilitātes laikā viņi apmeklēja arī prakses vietas, Kipras Nodarbinātības valsts departamentu un citas nozares organizācijas, lai nākamajā mācību gadā īstenotu abpusējas izglītojamo mobilitātes un uzsāktu sadarbību karjeras izglītības jomā.

Vizītē piedalījās arī Kipras Izglītības, sporta un jaunatnes lietu ministrijas pārstāvis Michael Charlistos, nodrošinot atbalstu savstarpējai sadarbībai.

Sagatavošanās vizīte tika īstenota Erasmus+ projekta Nr. 2023-1-LV01-KA121-VET-000133629 "Personu mobilitāte mācību nolūkos profesionālās izglītības sektorā" ietvaros.