A+
a-
Starptautiskā vadības sanāksme Polijā

Aktuāli

08.04.2024

Starptautiskā vadības sanāksme Polijā

4. aprīlī partnerorganizācijā ZSOiZ Moņki, Polijā, notika starptautiskā vadības sanāksme, kurā piedalījās Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma Starptautiskās sadarbības centra vadītāja Zane Saukāne. Sanāksmes dalībnieki pulcējās, lai apspriestu projekta īstenošanas gaitu un sasniegtos rezultātus.

Sanāksmes laikā tika padziļināti analizēti līdz šim paveiktie darbi un sasniegumi, kas ļāva izvērtēt projekta attīstību un identificēt veiksmīgākās pieejas Kā arī tika organizēta praktiskā darbnīca, kurā tika demonstrēta labās prakses ieviešana pārtikas atlikumu izmantošanā un bezatkritumu pieejā mācību virtuvē skolā. Šī darbnīca ne tikai sniedza teorētiskas zināšanas, bet arī praktiskus padomus un ieteikumus, kurus dalībnieki varēs ieviest savās mācību iestādēs.

Pēc darbnīcas dalībnieki apsprieda turpmākos soļus projekta īstenošanā. Tika noteikti konkrēti uzdevumi un aktivitātes, kas jāveic nākamajos projekta posmos, lai nodrošinātu mērķu sasniegšanu. Tāpat tika aktualizēts kalendārais plāns, lai visi iesaistītie būtu informēti par svarīgākajiem termiņiem un gaidāmajām aktivitātēm.

Sanāksmes dalībnieki uzsvēra sadarbības nozīmīgumu un vienojās turpināt ciešu komunikāciju, lai dalītos ar pieredzi un nodrošinātu projekta veiksmīgu attīstību. Tika izteikta apņemšanās turpināt darbu pie inovatīvu risinājumu meklēšanas, kas veicinātu ilgtspējīgu un videi draudzīgu pieeju pārtikas izmantošanā izglītības iestādēs.