19.04.2022
Īsi pirms Lieldienām 13.04., tehnikuma telpās, pēc divu gadu pārtraukuma atgriezās RTRIT POP-UP restorāns. Kura laikā, sadarbojoties visām nodaļām, jauniešiem bija iespēja pielietot un pilnveidot savas līdz šim iegūtās zināšanas ēdināšanas, viesu apkalpošanas un pasākumu vadīšanas jomā.
Šī pavasara tematika – Pavasaris, Lieldienas un veselīgs uzturs Latvijas kulinārā mantojuma ēdienos:
Paldies par gardu maltīti grupai E18-9/10 un skolotājai Inesei Bedeicei.
Paldies par patīkamu apkalpošanu grupai VV21-1/2 un skolotājai Zandai Frīdenbergai.
Paldies par patīkamo atmosfēru un aktivitātēm starplaikos, grupai KM20-1/2 un skolotājai Anitai Krūziņai – Liepai.
Kā arī interjera dizaina programmas jauniešiem par pavasarīgās noskaņas radīšanu mācību restorānā.